x

Frank Ocean haffad med marijuana

Frank Ocean haffad med marijuana

Frank Ocean ertappades med ett flertal lagbrott på nyårsafton efter att polisen stoppat honom för fortkörning i Mono County, Kalifornien enligt TMZ.

Det var på eftermiddagen på nyårsafton han stannades i en svart BMW på Highway 395 efter att ha kört över 140 km/h på en 100-sträcka. När polisen närmade sig bilen uppmärksammade de lukten av marijuana och efter en genomsökning hittade de en liten påse med drogen på honom. Ocean åkte fast för innehav av marijuana, att ha kört med indraget körkort och att bilen han körde hade tonade rutor.

Polisen beslagtog sångarens körkort men släppte honom på plats, de andra passagerarna i bilen körde sedan hem honom. Varken Ocean eller någon annan i sällskapet har kommenterat händelsen.

Frank Ocean började sin karriär som ghostwriter för artister som Brandy, Justin Bieber och John Legend. Under 2010 blev han medlem av det alternativa hiphopkollektivet OFWGKTA och hans genombrott kom med mixningar av andra artister på skivan Nostalgi, Ultra. Han släppte sitt debutalbum i juni 2012 och GAFFAs Özgür Kurtoglu gav skivan fem av sex stjärnor och skrev följande:

"När det börjar är det till tonerna av lättsamma konversationer, till de nu daterade men då revolutionerande presentationstonerna som spelas när en PlayStation startas, och sedan det som reflexmässigt identifieras som "Player Select"-temat i kultklassikern Street Fighter II. Därefter suddas allt, börjar om på ny kula, börjar med nya strängar, och tar ett steg ut i mot himlen, vidare mot rymden, med Frank Ocean som pilot."

Läs hela recensionen här:


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA