x

Justin Bieber släpper akustiskt album

Justin Bieber släpper akustiskt album

Justin Bieber släpper inom kort en ny akustisk version av sitt senaste album Believe som innehåller hits som Boyfriend, As Long As You Love Me och Beauty And A Beat. Det nya albumet släpps 28 januari och har fått den träffande titeln Believe Acoustic.

Skivan innehåller åtta akustiska versioner från det ursprungliga albumet Believe men innehåller även tre nya låtar som inte har släppts tidigare. De akustiska låtarna har producerats av sångaren och hans gitarrist Dan Kanter och ett av de tre nya spåren på skivan är Biebers egenproducerade.

Framgångssagan Justin Bieber

Tonårsidolen är trots sin unga ålder (han fyller 19 år) redan världskändis. Hans karriär tog fart 2007 då en tidigare marknadschef med kontakter i musikvärlden såg den unge talangen på YouTube. Han tog Bieber under sina vingar och snart var den kanadensiska pojken en popidol. Sångaren har setts uppträda med artister som Nicki Minaj, Usher, Big Sean och Ludacris.

Med sina 32 miljoner följare på Twitter är han den populäraste manliga artisten och han är även en av de populäraste på Facebook med sina 50 miljoner anhängare. Han är den mest sedda artisten på YouTube med nästan 3,3 miljarder visningar. En av hans senaste låtar, Beauty And A Beat som han gjorde tillsammans med Nicki Minaj, visades över 10,6 miljoner gånger på YouTube på premiärdagen och blev därmed också den mest sedda videon på 24 timmar någonsin.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA