x

Justin Timberlake är tillbaka

Justin Timberlake är tillbaka

Det är inte mycket ny musik vi hört från Justin Timberlake den senaste tiden, främst har han tillbringat tid på filmroller i filmer som The Social Network, Bad Teacher och Friends With Benefits och dessutom har han ett skivbolag, en klädlinje och driver restaurangverksamhet. Men nu ligger det en video uppe på stjärnans hemsida som starkt antyder en musikalisk comeback.

I sekvensen går Timberlake in i en studio medan han säger att det tar tid för honom att göra musik och att det är därför han bara har släppt två album på 10 år. Videon slutar med att Timberlake sätter på sig hörlurarna och säger "Jag är redo" och då startar en nedräkning. En nedräkning som enligt våra beräkningar slutar nästa måndag klockan 06 svensk tid. Vid denna tidpunkt är det alltså högst sannolikt att Timberlake delar med sig av ny musik. Enligt New York Times hävdar flera personer i Timberlakes närhet att släppet kommer att bestå  av material sångaren gjort i samarbete med Jay-Z och Beyonce.

Justin Timberlake slog igenom som sångare i pojkbandet * NSYNC och 2002 släppte han sitt solodebutalbum Justified som blev en dundersuccé och bland annat innehöll framgångsrika singlar som Cry Me A River, Rock Your Body och Senorita. Han följde upp år 2006 med albumet FutureSex/LoveSounds som även det rönte stora framgångar och bland annat innehöll hits som SexyBack, My Love och What Goes Around ... Comes Around.

Se Timberlakes kryptiska meddelande här:


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA