x

Petter är tillbaka

Petter är tillbaka

Det har gått tre år sedan Petter släppte nytt material senast, då med skivan En Räddare I Nöden. Sedan dess har han bland annat medverkat i TV-programmet Så mycket bättre, släppt samlingsskivan Samlar Ut Den och startat nya labeln BABA recordings.Men nu är alltså väntan över och Petter släpper som en första tease från nya skivan singeln Håll Om Mig. Om den säger Petter:

- Håll om mig kom till när jag uppsökte Vincent Pontare för att eventuellt göra musik tillsammans med honom då jag kände att efter 7-8 skivor gäller det att hela tiden att försöka finna nya grepp och utryck för att dels utvecklas men också utmana sig själv. Texten i Håll Om Mig belyser ett samhälle och en livsstil som för mig på ett sätt har skenat, och ett klimat jag själv är lika delaktig och befinner mig i. Samtidigt som jag söker mig tillbaka till mina rötter och den mentalitet jag växte upp med.

Nya singeln är gjord tillsammans med Daniel Adams Ray och i samarbete med Salem Al Fakir och Magnus Lidehäll (Filthy från Afasi & Filthy. Låten är det första smakprovet från Petters kommande album Början På Allt som släpps i april.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA