x

Frank Ocean och Chris Brown i slagsmål

Frank Ocean och Chris Brown i slagsmål

Det var igår kväll (söndag) som Chris Brown och Frank Ocean enligt rapporter hamnade i bråk… över en parkeringsplats. Polisen tillkallades till Westlake Recording Studio i Los Angeles till ett bråk som ska ha lett till att Ocean fick sin hand skadad.

"Blev påhoppad av Chris och några killar. Lol." twittrade Ocean och fortsatte sedan: "Fick skärsår i handen, nu kan jag inte spela med båda händerna på Grammy-galan".

Närstående till Brown säger tvärtom att det var Ocean som ska ha startat bråket efter det att Channel Orange-stjärnan ska ha blockerat hans körväg på parkeringplatsen. Enligt TMZ:s källor var det Ocean som startade bråket genom att hävda att det var hans studio och hans parkeringsplats och även att en i Oceans sällskap attackerade Brown när han närmade sig Ocean för att skaka hand med honom.

Det här är inte första gången de två sångarna har hamnat i bråk med varandra. Tidigare i år anklagades Brown för att ett homofobiskt uttalande riktat mot Ocean som förra året kom ut som homosexuell. Brown förnekade påståendet genom att twittra: "Min åsikt om hela Frank Ocean grejen är ......... Älska vem än du vill älska. Det är ditt beslut. Folk måste sluta leta efter bråk".

Chris Brown verkar ha en förmåga att hamnat i blåsvädret. 2009 blev han dömd till 5 års villkorlig dom efter att ha misshandlat flickvännen Rihanna.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA