x

Mando Diao på sommarscenerna

Mando Diao på sommarscenerna

Mando Diao kommer att uppträda på stora stadsscener i sommar. Det är nu offentliggjort att bandet besöker Liseberg och Storsjöyran. Gissningsvis kommer vi att bjudas på mestadels material från Infruset som släpptes i höstas.

Infruset är Borlänge-bandets sjätte album och bjuder på texter av Gustaf Fröding tonsatta av ett lite nyljudande Mando Diao. GAFFAs Camila Astorga Díaz gav albumet betyget fem av sex när det släpptes:

"Man drabbas av melodierna trots att tempot lunkar på i ett näst intill provocerande långsamt tempo. Som resultat tvingas man till reflektion, vilket i vår tidsålder nästan kan kännas som en synd." Läs hela recensionen.

Mando Diao är även klar för Bråvalla-festivalen som sker i Norrköping, 27-29 juni.

På nöjesparken i Göteborg kommer de att stå på scen den 12 juni. För Liseberg är hittills även Miss Li, Svenska Akademien, Iggy And The Stooges och Sting bokade.

Storsjöyran äger rum i Östersund under 26 och 27 juli och där får Mando Diao sällskap av bland annat First Aid Kit, In Flames, Bad Religion och Ulf Lundell. Mando Diao spelar på lördag den 27 juli.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA