x

Foo Fighters jobbar på nytt album

Foo Fighters jobbar på nytt album

Dave Grohl som ständigt är aktuell med nya projekt och händelser bekräftar nu att han ger sig iväg till USA för att arbeta på nya Foo Fighters-skivan. Det är uppföljaren till 2011 års succéalbum Wasting Light som nu är aktuell, dock är ännu inget release-datum utgivet. 

Mångsysslaren Dave Grohl är i nuläget aktuell dokumentären Sound City och bandet Sound City Players som är en konstellation bestående av storheter från dokumentären. Grohl har även arbetat tillsammans med svenska Ghost på cover-versionen av ABBAs I'm A Marionette samt gjort en snabb återförening tillsammans med The Queens Of Stone Age. Men Dave Grohl är inte mannen som slappnar av utan beger sig ständigt ut på nya äventyr och söker nya utmaningar. 

Det var i en intervju med värden James Corden under gårdagens BRIT Awards som Grohl avslöjade att han idag återvänder till Los Angeles för att arbeta på det nya Foo Fighters-albumet. 

– Jag kommer att återvända till Los Angeles i morgon för att arbeta på nya Foo Fighters-skivan, sa han i gårdagens BRIT Awards. 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA