x

Håkan Hellström-filmen snart här

Håkan Hellström-filmen snart här

Känn Ingen Sorg får svensk biopremiär onsdagen den 24 juli över hela landet, skriver SF Film i ett pressmeddelande. Filmen är baserad på historier och karaktärer vi lärt känna genom Håkan Hellströms texter sedan solodebuten för 13 år sedan.

Filmen handlar om Pål som drömmer om att lyckas med sin musik, men han har ett stort hinder, sig själv. Han är en oslipad diamant och det enda som är större än hans musikaliska förmåga är hans tvångstankar som konstant försätter honom i problem. Man får följa med Pål och hans kamrater i en emotionell resa genom ett sommar-Göteborg där Pål kastas mellan kärlek och svek, förälskelse och försoning.

I rollerna ses bland andra Adam Lundgren (Pål), Josefin Neldén (Lena), Disa Östrand (Eva) och Jonathan Andersson (Johnny), Tomas von Brömssen (Rolle), Marie Richardson (Lisbeth), Reine Brynolfsson (Bosse) och Gunilla Nyroos (Hopp).

För regin står Måns Mårlind och Björn Stein, som förra året släppte filmen Underworld: Awakening och som tidigare har regisserat filmer som Shelter och Storm.

Se de första klippen från filmen här.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA