x

Hör Justin Timblerlakes nya album

Hör Justin Timblerlakes nya album

Nästan sju år efter att FutureSex/LoveSounds tog över världen och såldes i över tio miljoner exemplar, har Justin Timberlake åter hittat tillbaka till musiken.  

Det tredje albumet The 20/20 Experience är hela 70 minuter långt och består av tio spår, varav fyra låtar passerar sjuminuters-strecket och hela tre stycken är över åtta minuter långa. Rapparen Jay Z är med och gästar på kommande plattan och enligt Rolling Stone planerar de en turné tillsammans i sommar.  

Det är trots allt inte något nytt i Justin Timberlakes universum, men återfinns i större grad på detta album. Skivan släpps officiellt fredagen den 15 mars, men för alla suktande fans går det alltså att lyssna på albumet redan nu.

Justin Timberlake slog igenom som sångare i pojkbandet *NSYNC, men valde istället att satsa på en solokarriär. Plattan Justified blev stjärnans första soloprojekt och kom ut 2002. Mellan varven har Justin Timberlake förutom att stå på scen och i en studio, lyft fram sina skådespelartalanger och agerat i exempelvis filmen Friends With Benefits.

iTunes: Justin Timberlake - «The 20/20 Experience»

En remix gjord av Four Tet på låten Suit & Tie, släpptes nyligen och går att lyssna på här: 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA