x

Bråvalla presenterar nio DJ-akter

Bråvalla presenterar nio DJ-akter

Bråvalla Festival har samarbetat med DJ-agenturen JoiaAgency och kan nu presentera nio stycken DJ-akter som kommer spela i Hangar 85, en av flyghangarerna på området som i festivalens regi omvandlas till en nattklubb.

Den färska Stockholmsbaserade duon Pang! kommer under torsdagen låta sina beats med inslag av blåsinstrument pumpas ur högtalarna.

Även Lucas Nord visar upp sig på festivalen. Han slog igenom för ett år sedan med låten Let Us Stay Young, som var ett samarbete med svenska Urban Cone. Senaste låtsläpppet var Time For Us och kom ut i december förra året.

Sen har vi killen som skapade sig en karriär via sin blogg, både han och webbsidan går under namnet Dödselectro. Han har bland annat startat sin egen nattklubb och återfinns för tillfället på radiokanalen P3 en gång i månaden för att spela andras och hans egna verk. 

Förutom ovanstående tre kommer Jerry Rekonius, CHASE, Female DJ Revolution, Kerrien, Lunde Bros och Daladubz vända upp och ner på Hangar 85.

Bråvalla Festival äger rumi Norrköping den 27-29 juni och har sen tidigare bekräftat artister som Avicii, Icona Pop, In Flames och många fler.

Köp biljetter via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA