x

Exklusiv spelning på Bråvalla

Exklusiv spelning på Bråvalla

Thåström kommer göra en enda spelning i Sverige i år och den kommer hållas på Bråvalla Festivalen.

Joakim Thåström har varit aktiv i ett flertal band under sin musikkarriär, bland annat i Ebba Grön och Imperiet. För tillfället är han aktuell med ett kommande album tillsammans med sidoprojektet Sällskapet.

Thåström har hunnit släppa sju soloalbum genom åren och det senaste kom ut förra året. Beväpna Dig Med Vingar fick fyra stjärnor av GAFFAs recensent, Fredrik Franzén skriver bland annat såhär: 

"Thåströms musik kräver att man är villig att i rockmytens namn peta i själens öppna sår. Eventuellt bör man till och med gilla det." Läs hela recensionen här.

Förra året spelade han bland annat på Peace & Love, Cirkus i Stockholm och hade dessutom en intim spelning på Hornstull Strand i Stockholm. GAFFA var på plats på Cirkus i Stockhom och kunde konstatera att han körde över publiken totalt. Läs mer här.

Så för alla trogna Thåström-fans är det alltså Norrköping som gäller i år. Bråvalla Festivallen hålls mellan den 27-29 juni och bjuder på ett brett utbud artister, som till exempel Johnossi, Avicii och Mando Diao


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA