x

Axl Rose stämd efter mikrofonattack

Axl Rose stämd efter mikrofonattack

Det var under en spelning i Australien som Axl Rose påstås ha slagit ut två tänder på ett fan. Den nionde mars spelade de på Perth Arena och i slutet av konserten ska frontmannen ha kastat ut mikrofonen i publiken och träffat en person i publiken över munnen, vilket såhär i efterhand kan bli en kostsam historia. 

Darren Wright som råkade ut för olyckan har valt att stämma Axl Rose på den relativt blygsamma summan fem tusen dollar, vilket isåfall ska täcka hans tandläkarkostnader. 

– Tillsammans med det starka ljuset och explosionerna kunde jag inte se någonting och i nästa sekund hade jag fått en smäll. Jag trodde att jag hade blivit slagen, säger han till The West Australian. 

Han berättade också att han kunde känna bitar av sina tänder, varpå någon sedan sträckte sig efter mikrofonen som låg vid hans fötter.

Turnéarrangören Andrew McManus ringde upp fanet efteråt och bad om ursäkt. Han hade även erbjudit sig att skicka en mikrofon signerad av Axl Rose, något som inte var så populärt.

– Helt ärligt tror jag inte att mikrofonen kommer laga mina tänder eller för den delen betala för tandläkarkostnaden, säger Darren Wright angående gesten. 

Guns N' Roses har varit aktiva sen mitten på 80-talet och har släppt sex album sen dess. 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA