x

Manifest-vinnare på gång med nytt

Manifest-vinnare på gång med nytt

Azure Blue är på gång med ett nytt album i vår och lockar sina lyssnare med ett smakprov. I februari blev det klart att plattan kommer heta Beyond The Dreams There's Infinite Doubt. I sin blogg skriver Azure Blue att namnet ligger honom varmt om hjärtat och att skivbolaget Hybris älskade det från första stund.

Under 2011 gav han ut sitt debutalbum Rule Of Thirds, som enligt GAFFAs recensent satte silverkant på tillvaron.

"Bedömer man däremot musik utifrån mer eteriska värden, säg hur kroppen reagerar eller hur tomt det känns när albumet tystnar, då rekommenderas Rule of Thirds varmt", skriver Fredrik Franzén. Läs hela recensionen här

Personen bakom Azure Blue heter Tobias Isaksson och har de närmsta åren skapat sig ett välkänt namn på den svenska popscenen. På Manifestgalan 2012, vann han priset bästa Pop för sitt album Rule Of Thirds. Med motiveringen: 

"Det är inte första gången vi får höra musik signerad den här artisten, ändå är den senaste skivan någonting helt nytt och i en klass för sig. Med hjälp av drömska melodier, smarta samplingar och en trånande röst lärde vi oss att förra årets färg var blå."

Kolla på teasern här.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA