x

Lyssna på Beyoncés nya låt

Lyssna på Beyoncés nya låt

Beyoncé Knowles är tillbaka med låten Bow Down / I Been On, som enligt Miss Info har producerats av både Hit Boy och Timbaland. Ljudbilden är hårdare än sina föregångare, med en tung bas och förvånansvärt få vokala inslag från Beyoncés sida. 

I april ger hon sig ut på en världsomfattande turné med ett stopp i Stockholm. Den 29 maj spelar R&B-stjärnan i Globen under sin The Mrs. Carter Show World Tour.

I en intervju med Vogue berättar stjärnan att det kommande albumet spelades in under förra sommaren i Hamptons. Det innehåller bland annat samarbeten med Timbaland, Justin Timberlake och The Dream. Uppföljaren till 4 (2011) är en hyllning till de förändringar som Beyoncé genomgått de närmsta åren, då hon har blivit äkta maka med Jay-Z och mamma till Blue Ivy Carter.

I mitten på februari gav hon även ut en dokumentär om sitt liv med titeln Life Is But A Dream, via HBO. Tre dagar efter premiären skrev Beyoncé på sin Facebook att dokumentären var en av de mest sedda på HBO under de närmsta tio åren.   


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA