x

VIDEOPREMIÄR: This Vision - Hungry Hearts

VIDEOPREMIÄR: This Vision - Hungry Hearts

Den Helsingborgsbaserade duon This Vision har släppt en ny låt med tillhörande video. Hungry Hearts är det första spåret att släppas från deras kommande album, som även blir duons tredje. 

Videon är filmad av Jan Blennerup och Anna Karlsson spelar huvudrollen i musikvideon. Marcus Lantz och Christian Liedholm Hartmann som utgör duon, berättar att de valde att spela in videon i ett industriområde, som symboliserar något "hårt och grått men samtidigt vackert".

– Vi ville med en kort historia visa känslan av att klara av att leva i en vardag där man inte behöver släppa taget om saker som verkligen betyder något − utan att använda oss av en massa klichéer, säger duon till GAFFA.

This Vision är ett indie/synth-band som tog sina första steg som band 2005. Två år efter gav de ut sin första EP, för att följa upp det hela med ett självbetitlat album 2009. Gruppens senaste album The Golden Age We Lost, kom ut förra året och GAFFAs recensent skriver att det är musik som påverkar sinnesstämningen. Läs hela recensionen här

Att påverka sina lyssnare är precis vad duon alltid har strävat efter.

– Kärnan är, och har nog alltid varit, viljan att skapa starka melodier som berör.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA