x

Peace & Love med sex nya akter

Peace & Love med sex nya akter

Borlängefestivalen utökar sin line-up och bjuder på en salig blandning av punk, rock, house och blues för att bara nämna några av musikstilarna. 

Palma Violets är ett engelskt band som släppte sitt debutalbum 180 förra året. Gruppens Best Of Friends utsågs under 2012 till årets låt av NME. GAFFA recenserade plattan och utgår man från omdömet verkar det som att det kommer bli en rejäl rockfest.

"Det är aggressiva taktbyten, gitarr filtrerad genom grus, leda, kärlek, och avsaknad av dito. Det är My Generation, det är punk, Clash, jangel – och det är fullständigt omöjligt att inte dansa", skriver Jonathan Bengtsson. Läs hela recensionen här

Wayne & Woods är en Stockholmsbaserad DJ-duo som består av Iman Gilani & Simon Widman. En milstolpe i karrären var när de blev sajnade av Steve Angello och numera tillhör skivbolaget Size Records.

Lasy Lynx är en kvintett från Stockholm som slog igenom med låten Killing Switch förra året. I vår är de aktuella med EP:n Ocean Reels.

Dessutom kommer punkbandet The Knockouts tillbaka efter två tidigare besök. Clas Yngström & Big Tex Three kommer bjuda på sin blues och intar festivalen tillsammans med albumaktuella Navid Modiri & Gudarna.  

Peace & Love hålls mellan den 25-29 juni och har sedan tidigare bokat artister som Håkan HellströmThe ScriptIggy & The Stooges och Miss Li.

Köp biljetter via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA