x

Summerburst med två nya akter

Summerburst med två nya akter

Summerburst bestämde sig för att ge sina festivalbesökare ett för tidigt påskägg, fyllt med ett franskt DJ-under. Madeon kommer låta sin electrohouse dundra på Stockholm Stadion i juni.

Hugo Pierre Leclerq aka Madeon gjorde sig ett namn redan som 16-åring, i och med sin remix på Pendulums The Island (2010). Två år senare släppte han singlarna The City, Icarus och Finale, via sitt egna skivbolag. Framgångssagan inkluderar även ett färskt samarbete med sångerskan Ellie Goulding. Låten Stay Awake släpptes på nätet under den gångna veckan.

Madeon spelade i Sverige så sent som förra året, på den Göteborgsbaserade festivalen Way Out West. GAFFA var på plats och kunde konstatera att han är minst sagt fascinerande att se live.

"Det är kvalitén som gjort att Madeon spelar festivaler som Way Out West, en närmast galen koll på popmusik och hur bra det funkar tillsammans komplett med en produktionskunskap som redan vid 18 års ålder är mycket mer finslipad än vad dubbelt så gamla klubbveteraner lyckats bemästrat på en halv livstid." Läs hela recensionen här och få ett smakprov på vad som komma skall.  

Festivalen presenterade även en akt som kommer spela i Göteborg under festivaldagarna. Det är den svenska DJ-duon Cazzette bestående av Sebastian Furrer och Alexander Björklund, som gav ut debutskivan Eject förra året. 

Summerburst i Göteborg går av stapeln den 7-8 juni och hålls i Stockholm den 14-15 juni. Andra kända namn som kommer spela på festivalen är David GuettaAlessoSteve Aoki,Sebastian IngrossoAN21 och Otto Knows


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA