x

Fem nya till Putte i Parken

Fem nya till Putte i Parken

Putte i Parken släpper ett knippe nya artister, så här på påskens första dag. Det handlar om ett gäng mer eller mindre kritikerhyllade aktuella svenska artister som alla kommer att besöka Karlstad i vår.

Först ut hittar vi soulhoppet Miriam Bryant som för bara några dagar sedan släppte sitt debutalbum Raised In Rain, som GAFFAs Özgür Kurtoglu skrev så här om:

"Miriam Bryant är slagkraftig som få redan nu, och med bättre fokus, med finkänsligare produktioner och sångskapande, är hon menad för att bestiga och sjunga på musikvärldens bergstoppar. "

Även hyllade Nordpolen kommer och spelar låtar från sitt efterlängtade album Vi Är Många Som Är Vakna Inatt, som kammade hem full pott hos GAFFA, och fick Fredrik Thorén att beskriva Nordpolens Pelle Hellström som "den bästa popstjärnan just nu".

Sluter upp till årets Putte i Parken gör dessutom Neverstore, Riddarna och Agent Side Runner, och med dessa tre är dagens artistsläpp komplett.

Klara artister till Putte I Parken sedan tidigare är bland andra The Black Crowes, La Roux, The Darkness och Håkan Hellström.

Festivalen äger rum den 3-6 juli i Karlstad och biljetter köper du på Gaffa Live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA