x

Brittisk sångare till Putte i Parken

Brittisk sångare till Putte i Parken

Putte i Parken har gjort klart med ännu en brittisk artist. Senaste namnet är Miles Kane. Redan som 18-åring började han i Little Flames – ett band som var inspirerat av Beatles och Oasis. Bandet var även ute på vägarna tillsammans med Arctic Monkeys, The Zuons och The Coral. Efter att Little Flames lagt ner fortsatte Miles Kane i The Rasclas.

För två år sedan kom hans första soloalbum Colour of The Trap där låtar som Rearrange och Come Closer har spelats flitigt av radiokanalerna.

Putte i Parken förklarar i ett pressmeddelande att det blir en brittisk sommar. Sedan tidigare har La Roux, The Darkness och Lamx bokats in. Med Miles Kane får festivalen in en riktig profil som också är albumaktuell. Don´t Forget Who You Are släpps nämligen den 3 juni.

– Oerhört roligt att han kommer i sig och att han dessutom gör det med nya albumet i ryggen, konstaterar Niclas Lagerstam som är arrangör för Putte i Parken.

– Vi har lovat att skapa sommarens bästa festival och det ska vi göra också, fortsätter han.

Bland festivalernas bokningar finns namn som Icona Pop, Johnossi, Håkan Hellström, Hästpojken, Hardcore Superstar, Miriam Bryant och The Sounds.

Festivalen är mellan den 3-6 juli. Dina biljetter kan du boka via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA