x

En råare Adele jobbar på nytt

En råare Adele jobbar på nytt

Den engelska, storsäljande och hyllade sångerskan Adele är på väg in i studion för att spela in uppföljaren till dundersuccén 21. Albumet såldes mest i hela världen både under 2011 och 2012 och har sålt mer än 26 miljoner exemplar.

Enligt en källa till brittiska The Sun har hon nu gått ihop med producenterna James Ford och Kid Harpoon för att tillsammans skapa hennes hittills vassaste album. Ford har tidigare jobbat med artister som The Arctic Monkeys och The Klaxons, och Harpoon har producerat åt bland annat Florence And The Machine och Jessie Ware.

Källan berättar att Adele vill hänga med i tiden och ge den nya skivan ett råare sound, vilket hon är övertygad om att producenterna kan hjälpa henne med.

Adele vann en Oscar, en Brit Award och en Grammy för låten Skyfall som var soundtracket till James Bond-filmen med samma namn. Efter att sonen föddes har hon hållit en låg profil, vilket hon nyligen påpekade i en intervju med magasinet The Rolling Stone:

– Jag har inte kommit särskilt långt, jag har mest gått på en massa möten. Jag har varit helt ute ur spelet och bara sjungit barnsånger för min son.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA