x

Ke$ha till Sverige

Ke$ha till Sverige

För nästan fyra år sedan släppte Ke$ha superhitten Tik Tok, och har sedan dess legat på topplistorna med singlar som Your Love Is My Drug och Die Young. I sommar åker artisten ut på turné och det enda Sverige-stoppet blir på Gröna Lund i Stockholm. Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund, är mycket nöjd med bokningen.

– Ke$ha är utan tvekan en utav våra största bokningar i år och jag fick samma känsla när jag bokade henne som när jag bokade Lady Gaga 2009. Hon är härligt kaxig och vi kan nog förvänta oss en grym scenshow. Det här kan bli riktigt stort, säger han.

Tidigare har Ke$ha toppat Billboardlistorna och även vunnit pris på MTV European Music Awards för Best New Act. För sitt senaste album Warriors fick artisten två stjärnor av GAFFA och recensenten skrev att "Kesha Rose Seberts röst och berättelser lämnar ett lika bestående intryck som en vägbeskrivning till en gammal man med Alzheimerz.".

Ke$ha kommer att spela på Gröna Lund 7 juli. Andra klara bokningar till tivoliscenen är The Sounds, Hästpojken och Wu Tang-Clan


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA