x

VIDEOPREMIÄR: Navid Modiri & Gudarna − Någon Håll I Mig

VIDEOPREMIÄR: Navid Modiri & Gudarna − Någon Håll I Mig

Navid Modiri & Gudarna fick sitt stora genombrott med debutalbumet Dags För Slagsmål och har sedan starten gjort hundratals spelningar, varit ett eftertraktat liveband på festivaler och fått hela Mona Sahlins 50-årsfest att gunga i takt. Bandet består av Navid Modiri, Povel Ohlsson, Conrad Boqvist, Kristofer Göransson, Christian Nilsson och Jacob Brydolf och har hittills släppt tre album. I höst kommer deras fjärde skiva Ska Du Verkligen Skjuta Ner Månen Med Den Där? som innehåller första singeln Någon Håll I Mig.

Navid Modiri flyttade för lite drygt tio år sedan till Malmö för att bli poet, men istället mötte han Povel Ohlsson och tillsammans började de turnera runt på teatrar och festivaler med sin musik. Snart fick de sällskap av Conrad Boqvist som spelade gitarr och tillsammans utgjorde de grunden för Navid Modiri & Gudarna.

Nu har de släppt sin första musikvideo i vilken Navid Modiri tillsammans med band och vänner dansar genom Göteborgs gator och får spårvagnens resenärer att sjunga allsång till singeln Någon Håll I Mig.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA