x

Peace & Love sings the blues

Peace & Love sings the blues

En amerikansk välkänd akt och en svenskt original har nu fått äran att inta en av Sveriges största festivaler. Tillsammans med ett av världens största band, Depeche Mode, ska också nu Daniel Norgren och Gary Clark Jr spela på den årliga festivalen.

Ursprungligen ifrån Borås har Daniel Norgren uppmärksammats för sin kreativitet. Han är mest känd för sitt enmansband där han kompar sig själv med instrument som elgitarr, baskagge och virveltrumma men under festivalspelningen kommer 30-åringen att bli kompad av andra med bas och orgel.

Framtidshoppet Gary Glark Jr har redan nu en rad kända spelningar i sin ryggsäck med band som Rolling Stones och soulartisten Alicia Keys. Han säger själv att han är influerad av blues, jazz, country och även hiphop och har skapat ett väldigt unikt ljud. Född i Texas sägs han vara i samma nivå som Jimi Hendrix och uppmärksammats som "framtiden för Texas blues".

Vill du uppleva detta i sommar kan du besöka Peace and Love i Borlänge 25 – 29 juni 2013. Köp biljetter via GAFFA.se/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA