x

Deltagarna för Så Mycket Bättre klara

Deltagarna för Så Mycket Bättre klara

I sommar är det återigen dags för TV4 att spela in årets upplaga av Så Mycket Bättre. Startfältet är klart och kanalen kan nu avslöja att årets deltagare blir Ken Ring, Ulf Dageby från Nationalteatern, Agnes Carlsson, Ebbot Lundberg från The Soundtrack Of Our Lives, Bo Kasper Sundström, Titiyo Jah och Lill Lindfors.

Programmet spelas in på Gotland där artisterna får umgås under en vecka och tolka varandras låtar. Fredrik Arefalk är programchef på TV4 är väldigt nöjd med urvalet deltagare.

– Jag längtar redan till hösten! Det ska bli oerhört spännande att höra vad dessa sju fantastiska artister kan skapa med varandras låtskatter. Det är ett gäng musikanter som spänner över flera musikgenrer och generationer och de har dessutom fascinerande och intressanta karriärer och liv som vi tittare kommer att få ta del av. Jag har på känn att det här kommer att bli så mycket bättre, säger han.

Programmet har tidigare visat sig vara en plattform för effektivt hitmakeri och artister som Darin och Petra Marklund har nått stora framgångar efter sin medverkan. Några populära tolkningar som har sitt ursprung i programmet är Mikrofonkåt, En Apa Som Liknar Dig och Jag Och Min Far.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA