x

Knark hittat i Biebers turnébuss

Knark hittat i Biebers turnébuss

Igår kväll gjorde Justin Bieber sin tredje och sista spelning inför publiken i Globen. Precis som dagarna innan tog han turnébussen från hotellet till spelningen och flera poliser stod samlade runt omkring för att hålla koll på massan med skrikande fans. I samband med att Bieber skulle kliva på bussen kände en av poliserna i närheten av en stark marijuanadoft inifrån fordonet, rapporterar Aftonbladet.

Ungefär en halvtimme innan konserten började genomfördes det en husrannsakan på bussen och polisen hittade en liten mängd narkotika samt en elpistol. Men polisen misstänker än så länge ingen för brottet.

– Till en början får vi avvakta resultatet från SKL, sedan är det ju alltid ett problem när det är många människor, ungefär som om vi vore ute på en turistresa i en turistbuss och så kliver vi av och så hittar man narkotika i bussen. Någon i bussen har bevisligen haft det hela, men det är ju frågan om vem bara, säger Lars Byström, informationsansvarig på Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Justin Bieber orsakade även stor uppståndelse när han vägrade  visa ansiktet för sina fans som väntat tålmodigt utanför Grand Hotel. 

GAFFA var på artistens första Globen-spelning som du kan se bilder från här


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA