x

Timberlake snart klar med uppföljare

Timberlake snart klar med uppföljare

I mars släppte Justin Timberlake The 20/20 Experience, sitt första album på sju år. Men bara ett par dagar efter skivsläppet började det gå rykten om att det skulle spelas in en del två. På en releasefest för albumet erkände Timberlake att ryktet var sant.

– Jag känner att jag måste klargöra alla rykten som går. Det här med att den här skivan bara är en första del ... är sant. Det finns en till halva. Men jag tänker inte ge er något släppdatum.

Nyheten uppdagades när Justin Timberlake i helgen la ut en bild på Instagram där han bekräftade att inspelningen av skivans andra del är i full gång och att skivan kommer att släppas 30 september. Bilden visar hur Timberlake sitter i studion med en gitarr i knät och i förgrunden finns en skylt där det står "The 20/20 Experience 2 av 2".

Den första delen av skivan som gavs ut 19 mars fick ett fint om omdöme av GAFFAs recensent. Med orden "En av årets största popåterkomster innefattar ett nästintill tidlöst och iögonfallande album" belönades skivan med hela fem stjärnor.

Under sommaren kommer Justin Timberlake att ge sig ut på turné med Jay-Z, men än så länge är det bara festivalen Wireless i London som lyckats boka de två giganterna.  


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA