x

Därför ville Lambesis att exfrun skulle dö

Därför ville Lambesis att exfrun skulle dö

Tidigare i veckan greps sångaren i metalbandet As I Lay Dying misstänkt för att ha försökt anlita en lönnmördare som skulle döda artistens exfru. Lönnmördaren var i själva verket en polis och Tim Lambesis gick rakt i fällan. Sångaren ska ha gett agenten 1000 dollar kontant, en bild på exfrun och adress till hennes hem, samt vilka datum han skulle vara med sina barn så att han kunde ha ett alibi vid tiden för mordet. Hela händelsen spelades in av polisen, och Lambesis kunde gripas på plats, skriver Aftonbladet.

Lambesis nekar till anklagelserna och borgen blev satt till tre miljoner dollar. I väntan på rättegång måste sångaren bära en GPS-sändare hela tiden.

Enligt Aftonbladet ska polisen ha fått reda på Lambesis planer efter att han berättat för en person på sitt gym att han ville mörda sin exfru för att hon förhindrat honom från att träffa sina barn. Lambesis advokat hävdar att personen på gymmet ville sätta dit sångaren, och att han är oskyldig till anklagelserna.

– Polisen fick uppgifter av någon jag misstänker är en tjallare, som bara var ute efter att rädda sitt eget skinn och överdrev saker, sa försvarsadvokaten Anthony Salerno.

Enligt exfrun ska sångaren ha haft flera älskarinnor och hon ville inte att han skulle träffa barnen.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA