x

Death Destruction släpper nytt

Death Destruction släpper nytt

Stenhårda Death Destruction från Göteborg är klara med en uppföljare till debuten från 2011, vid namn II. Albumet har spelats in tillsammans med Roberto Laghi som tidigare jobbat med bland andra In Flames, Hardcore Superstar och Sonic Syndicate.

Tidigare såg vi Jimmie Strimell som bandets sångare, men efter att han lämnat bandet för att satsa på heltid med Dead By April (som han nu sparkats från) står Tony Jelencovich som ny sångare på kommande albumet, som beräknas dyka upp i vinter.

En första singel i form av Money, Blood & Crucifixus släpps den 31 maj och efter sommaren åker bandet ut på turné tillsammans med The Resistance.

- Vi är jävligt stolta över plattan och det vi har åstadkommit, och vi är så taggade att komma ut och lira de nya låtarna att det är helt löjligt, säger bandet. Plattan har en ny bredd och stundtals ett skönt, medryckande vemod. Och med samma stenhårda attityd som debuten levereras här en jävel till platta. Detta kommer bli grymt, gott folk!, säger bandet i ett pressmeddelande.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA