x

Festivaler lockar Siesta-besökare

Festivaler lockar Siesta-besökare

Nu går Peace & Love ut med en hjälpande hand. På Borlängefestivalens Facebook-sida har man gått ut med ett erbjudande: de som köpt biljett till Siesta kan få en Peace & Love-biljett för halva priset. De beklagar också Siestas nedläggning och kommenterade detta på sin Facebook-sida. Håkan Hellström, Svenska Akademien och Lorentz & Sakarias som skulle spelat på Siesta kommer även spela på Peace & Love.

Arrangörerna bakom Peace & Love passar samtidigt på att beklaga sig över Siestas tuffa beslut att lägga ner:

"Det är med en klump i halsen och gråt i ögat vi nås av beskedet att våra vänner i Hässleholm, Siestafestivalen, lägger ner. Flera av oss på Peace & Love har besökt Siesta, vissa av oss har jobbat där och en av våra medarbetare har även spelat på Siesta, med andra ord har festivalen betytt mycket för oss."

Även Knarrholmen erbjuder Siestas besökare biljetter till ett bättre pris, nämligen två till priset av en. 

"Vi beklagar verkligen att Siesta inte blir av, vi lider med festivalen och alla som köpt biljetter. Som en liten ljusglimt för er som köpt biljett kan du byta in din Siesta-biljett mot två Knarrholmen-biljetter".

På Knarrholmen spelar Nordpolen, Wintergatan och Hästpojken som också skulle spelat på Siestafestivalen, nu kan man få se artisterna i Göteborgs skärgård istället. Andra artister på Knarrholmen är bland annat Jens Lekman, El Perro del Mar och Kleerup. 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA