x

Daft Punk släpper remix-album

Daft Punk släpper remix-album

Om man tror att de franska humanoiderna i Daft Punk inte har fler ess i skjortärmen vad det gäller nya albumet Random Access Memories, så tror tror man fel.

Häromdagen avslöjades det att en "hemlig" bonuslåt uteslutande gick att hitta på den japanska utgåvan av albumet, och nu går Daft Punk ut och berättar att de kommer att släppa en remixutgåva av hela plattan.

Planen är att de båda herrarna själva ska remixa låtarna från albumet, en efter en, och sedan till sist ge ut det hela som en nyutgåva, i remixform.

– Vi arbetar på några remixer, säger Thomas Bangalter till Radio 1:s Pete Tong. Så ja, det kommer högst sannolikt att släppas Daft Punk-remixer av Daft Punk. Normalt gör vi det aldrig själva, men den här gången känner vi att det skulle kunna vara av intresse. Första låten vi remixar blir Get Lucky, och den kommer i slutet av juni.

Som det ser ut just nu kommer Random Access Memories att toppa listorna i både England och USA då de sammanställs imorgon, efter att plattan släpptes officiellt förra måndagen. Det kommer att vara första gången som Daft Punk uppnår den placeringen i de båda länderna med ett och samma album.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA