x

Tre nya till This Is Hultsfred

Tre nya till This Is Hultsfred

Med lite över två veckor kvar tills festivalen går av stapeln gör This Is Hultsfred sitt sjätte bandsläpp. Den här gången gäller det The So'Mores, Lifvens och Mercury Monkey.

The So'Mores består av Anton Nessvi, Sebastian Lönn, Simon Svensson och Carl Hellman. Tidigare har bandet släppt singeln Brutus och innan de uppträder på This Is Hultsfred kommer de även ha hunnit släppa singeln Can You Feel It.

Lifvens har sina rötter i Hultsfred och har tidigare uppträtt på Hultsfredsfestivalen. Bandet bildades 1993 och spelar folkmusik och bandnamnet kommer från den lokala stortjuven Samuel Johan Lif som härjade i Småland i mitten av 1800-talet. Bandet består av Tommy Eklund, Anders Nilsson, Bert Olausson, Ulf Nilsson, Kenneth Rosén och Patric Engqvist.

Rockgruppen Mercury Monkeys är ett fyrmannaband som kommer från Alingsås och medlemmarna har var för sig en lång erfarenhet av både den svenska och europeiska musikscenen. Mercury Monkeys är en sammanslagning av rockbandet Krim och metalorkestern Arise och deras musik kallas för en blandning av punk, rock och metal.

This Is Hultsfred äger rum 14-15 juni och biljetterna går att köpa via GAFFA live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA