x

SPECIAL: GAFFA på Peace & Love

SPECIAL: GAFFA på Peace & Love

Sedan GAFFAs start i Sverige, 2010, har Peace & Love varit ett självklart val att rapportera ifrån. En stor mängd recensioner, specialsidor, fotogallerier, intervjuer och områdesbilder har rullat ut via GAFFA.se. Vi tänkte här, i och med dagens tråkiga besked, ta tillfället i akt att ge er en liten sammanfattning av de senaste åren.

2012

Året då Rihanna stod högst upp på festivalens affisch, men spelningen blev något av ett antiklimax. GAFFAs Özgür Kurtoglu kallade henne "En i guldtrådar klädd och utsmyckad katastrof".

Alla recensioner från Peace & Love 2012 hittar ni här.

Alla bildgallerier från Peace & Love 2012 hittar ni här.

2011

Festivalen viftade med Bob Dylan, men istället stal Borlänges egna Miss Li över showen. GAFFAs Josefin Bagge delade ut foll pott till konserten och hälsade att Miss Li var ässet i Peace & Loves rockärm.

Alla recensioner från Peace & Love 2011 hittar ni här.

Alla bildgallerier från Peace & Love 2011 hittar ni här.

2010

Det här året stavades den största dinosaurien Jay-Z. En rappare och entreprenör som verkligen inte gjorde någon besviken. Eller jo, kanske någon. Vissa menade på att det var lite störigt att han uttalade Borlänge "Bolaaaanch". Hans avslutning av festivalen inför ett enormt hav av åskådare var dock något utöver det vanliga.

Alla recensioner från Peace & Love 2010 hittar ni här.

Alla bildgallerier från Peace & Love 2010 hittar ni här.

Vi hoppas att festivalens tankar om fred och kärlek lever vidare, på ett eller annat sätt. Tack för alla år, Peace & Love!


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA