x

Depeche Mode till Sverige

Depeche Mode till Sverige

Peace & Love gick i konkurs och Borlänge blev utan festivalens stora dragplåster Depeche Mode. Men nu till de goda nyheterna: Depeche Mode kommer till Sverige − trots allt. 27 juni väntar Globen och Stockholm.

Dessutom erbjuder Depeche Mode nu alla som har köpt en biljett till Peace & Love 50% rabatt på biljettpriset till Stockholmskonserten den 27 juni. Detta rabatterbjudande gäller från idag måndag den 3 juni kl 16.00 till onsdag den 5 juni kl 07.00. Erbjudandet gäller i samtliga priskategorier och det är först till kvarn som gäller.

Depeche Mode bildades 1981 och består av Martin Gore, Dave Gahan och Andy 'Fletch' Fletcher. Som några av synthpopens pionjärer har Depeche Mode vuxit till att bli ett av de mest inflytelserika banden i modern tid med mer än 100 miljoner sålda album. Senaste albumet, Delta Machine, kom ut i mars i år och GAFFAs Daniel Hånberg Alonso var kluven till det hela:

"Släpigt och sakralt är Delta Machine det bästa och mest helgjutna de gjort på många år – vilket bådar gott för Martin Gores nykterhet. Tyvärr säger detta inte lika mycket som det en gång gjorde."

Till recensionen.

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA