x

Bob Hund startar festival

Bob Hund startar festival

Bob Hund meddelar via sin hemsida att "Vi vill inte sluta som museiföremål, därför har vi istället bestämt oss för att sälja det vi har i ett unikt samarbete med Skånes Auktionsverk". Den sjätte juli är det alltså fullt möjligt att åka till Helsingborg och samla på sig minnen från deras välanvända replokal.

Bob Hund-temadagen fortsätter sedan med "Bob hunds Sundsbuss", en båt som med två olika turer för passagerarna ut på havet och tillbaka till samma plats igen. Bandet Komet spelar. Det gör dock inte Bob Hund, varken under dagen eller aftonen då det blir klubb på Osloterminalen.

"Bob Hund spelar inte. Bob Hund avreglerar." skriver deras pressansvarige. Om uttalandet oroar dig kan du dock vara lugn då de på sin Twitter har skrivit "Till alla ni som frågar: Nej, vi kommer aldrig att lägga av."

Bob Hunds kommande festival bjuder även på egenbryggd öl, hemmastoppad korv, självstampat vin, egen mjölk plus en uppsjö av andra mer och mindre väntade saker. Exempelvis egna gatuskyltar i ett dygn. Sjätte juli bär det alltså av stapeln.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA