x

Intim spelning med The National

Intim spelning med The National

De är en av Roskildefestivalens huvudakter med en spelning på Orange Stage den 6 juli. Ungefär två veckor innan dess, närmare bestämt den 20 juni klockan 21.00, kommer de amerikanska melankolirockarna till Loppen i Christiania, Köpenhamn. Samma ställe som de spelade sin första Köpenhamnsspelning för åtta år sedan. Biljetterna släpps redan imorgon (onsdagen den 12 juni) klockan 09.00 till "Billetlugen" (Biljettluckan) och man kan räkna med att de går åt fort.

The National släppte nyligen sin sjätte skiva, vars namn är Trouble Will Find Me och det här är lite av vad GAFFA:s recensent hade att säga om den:

"[...] Matt Berningers sorgsna barytonstämma åter avser förpassa lyssnaren till gränslandet mellan glädje och förtvivlan. För The Nationals nya giv Trouble Will Find Me ger endast ett högst diffust svar och kanske ännu fler frågor." Läs hela recensionen här.

Det ser hittills tyvärr inte ut som att The National ska spela i Sverige i sommar. Man blir med andra ord så illa tvungen att ta sig till sydligare breddgrader för att få se dem. Skulle man inte lyckas få tag i biljetter till den intima spelningen har man chansen att se dem på Forum i Köpenhamn i november också. Biljetter dit finns kvar och går att köpa via GAFFA.dk/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA