x

VIDEOPREMIÄR: Årets sommarplåga i Norge

VIDEOPREMIÄR: Årets sommarplåga i Norge

 

"Vi hade som mål att skapa musik som känns organisk och tidlös, och framför allt: att få folk på bra humör". Det har den norska hip-hop duon Envy åtminstone lyckats med i hemlandet, där deras låt Am I Wrong? har varit en stor hit både i radio och på listorna. GAFFA kan nu visa världspremiären av musikvideon till Am I Wrong?

GAFFA Norge har talat med den i hemlandet så populära duon:

När insåg ni att ni hade gjort en stor sommarhit med Am I Wrong?

- Åh, tack för den! Nu har ju sommaren bara börjat här i Norge, men det är verkligen kul att se hur bra gensvar Am I Wrong? har fått fram till nu. Att göra en sommarhit var inte vad vi hade i åtanke när vi gjorde låten i januari, men det är kul att se att låten har varit ett soundtrack för många i vår, och förhoppningsvis kommer att fortsätta vara det i sommar.

I Norge har gensvaret naturligtvis varit fantastiskt, hur har reaktionerna från Sverige och Danmark varit hittills?

- Vi får regelbundna rapporter från vänner och fans att de hör låtarna i både Danmark och Sverige, så naturligtvis är det väldigt roligt. Vi höll nyligen ett showcase för vissa radiostationer i Stockholm, och dagen efter det så hörde vi låten på NRJ, som var en av de stationer vi spelat upp den för. Kort sagt har responsen varit fantastisk och vi hoppas att låten kan fortsätta att växa i Norden.

Vad kan du berätta något om det kommande albumet?

- Vi har haft som mål att skapa musik som känns organisk och tidlös, och kanske framför allt: att få folk på bra humör. Det återstår fortfarande en hel del arbete, men jag är övertygad om att vi kommer att nå vårt mål.

Kolla in videon till Am I Wrong? nedan: 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA