x

VIDEOPREMIÄR: Johan Hedberg – Nackamasterna

VIDEOPREMIÄR: Johan Hedberg – Nackamasterna

Johan Hedberg – vem är det? kanske du undrar. Sluta upp med det. Förutom att vara ena halvan av Suburban Kids With Biblical Names – ja de existerar fortfarande, så har Johan Hedberg börjat göra egna låtar under det lika egna namnet. Soloalbumet kommer i september, och nyligen släppte Hedberg singeln Nackamasterna, som i sin enkla popskrud har något både sorgset och livsbejakande över sig. Så här sa Johan själv i samband med releasen av den:

"Nackamasterna handlar om att åka ut på vernissage i Nacka med en klump i halsen och solen i ansiktet. Den handlar om att hålla inne saker som man egentligen vill säga. Att inte våga och att värna. Att skita i allt och dricka vin istället, att tvingas lyssna på den där allt för snacksalige som man inte riktigt känner orera om hur han har lackat om sin segelbåt. Det är egentligen inte en miljö jag någonsin rör mig i men det handlar om det i varje fall."

Men just är nu är det videon det handlar om och den sa regissören Artur så här om:

"Alltså, egentligen ville vi väl göra en video som var något mer… Men låten kändes så ärlig och rak, så vi kunde nästan bara se oss Johan sjunga den. Det blev helt enkelt en avskalad performancevideo där de olika Johan-karaktärerna symboliserar hur scenariona i förhållandet som låten beskriver upprepas. Det är kul också att Johan är så underhållande att titta på också, så att vi kunde göra allt i en tagning. "

Se och lyssna på Nackamasterna alldeles här nedan:'


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA