x

Då spelar dina favoriter på Way Out West

Då spelar dina favoriter på Way Out West

När festligheterna börjar gå mot sitt slut i Slottsskogen är det Alicia Keys och Disclosure som får fajtas om åskådarna. Båda akterna har till uppgift att knyta ihop säcken under lördagen.

Way Out West har nu slutligen gått ut med hela spelschemat för både Slottsskogen och klubbarna och vi ser att Jupiter And Okwess International agerar igångkickare på torsdagen. Därefter rullar det på med namn som Daniel Adams-Ray, Crystal Fighters, Alabama Shakes och Azealia Banks. Neil Young & Crazy Horse avslutar givetvis torsdagen och de gör det med en tre timmar lång konsert.

Bland torsdagens klubbakter ser vi bland annat GAFFA-hyllade Deptford Goth, Maya Jane Coles och Steve Mason. De två sistnämnda krockar dock tyvärr tidsmässigt.

Under fredagen är det Sibille Attar som får äran att agera öppningsakt i Slottsskogen och spelningen sker kl 13. Bat For Lashes och Grimes (bilden) krockar lite olyckligt med varandra, Håkan Hellström går på relativt tidigt (19:40) och The Knife sätter igång 22:30 och avslutar också fredagen i Slottsskogen. Om man orkar hålla sig uppe till klockan tre på natten bör man inte missa Pissed Jeans som går loss på Park Lane den här natten.

På lördagen har Dungen hamnat i skogen. Gruppen var till en början klar för klubbschemat men på grund av påtryckningar från besökare flyttades spelningen till Slottsskogen. Samma dag gör The Roots, Cat Power och Kendrick Lamar entré i den grönskande parken.

På klubbscenerna den här avslutande kvällen ser vi inga mindre än Syket, Mikal Cronin, Kwaai, Ducktails, Mariam The Believer, Lune och Stor med vänner.

Kolla in det fullständiga schemat här. Några jobbiga krockar? Något som borde ändras? Kommentera här nedan.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA