x

Big Sean bjuder in stjärnorna

Big Sean bjuder in stjärnorna

Sean Michael Anderson eller för de flesta mer känd som Big Sean är bara några veckor ifrån att ge ut sitt andra album. Skivan kommer gå under namnet Hall Of Fame och beräknas komma ut den 27 augusti. Nyligen publicerade rapparen från Detroit en video med kommentarsspår och en fulländad låtlista, se lista och video nedan.

– Jag ville bara göra ett album där du i slutet av det vet vem Big Sean är. Jag ville göra ett konceptalbum, något med mening som jag kan se tillbaka på, som folk kan se tillbaka på och vara stolta över.

I en intervju med Rolling Stone Magazine berättar han ytterligare detaljer om Hall Of Fame. Bland annat att han har tagit hjälp utav Producenten No I.D och barndomsvännen Key Wane. Big Sean refererar det som ett klassiskt album, men vill samtidigt inte höja förväntningarna till skyarna.

– Folk hör klassiskt och förväntar sig att typ Jesus ska rappa. Vad jag menar med klassiskt är att det är äkta och att låtarna har kvalitet.

Till skillnad från debutalbumet Finally Famous har rapparen nu valt att skära ner på antalet samarbeten. Han har bland annat tagit hjälp av Pharrell Williams på låten Nothing Is Stopping You, Miguel figurerar på Ashley och både Nas och Kid Cudi återfinns på plattans sjunde spår First Chain. Även Nicki Minaj är med på ett hörn.

Låtlista - Wall Of Fame

1) Nothing Is Stopping You

2) Fire

3) 10 To 10

4) Toyota Music

5) You Don't know

6) Beware (ft. Lil Wayne & Jhené Aiko)

7) First Chain (ft. Nas & Kid Cudi)

8) Mona Lisa

9) Freaky

10) Milf (ft. Nicki Minaj & Juciy J)

11) Sierra Leone

12) It's Time (ft. Jeezy & Payroll)

13) World Ablaze (ft. Cocaine 80's)

14) Ashley (ft. Miguel)

15) All Figured Out


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA