x

Prince släpper ny låt

Prince släpper ny låt

Prince lyser upp onsdagen genom att ge ut en ny låt under namnet Groovy Potential. Den här som de tidigare nyligen släppta singlarna är endast tillgängliga i sin helhet om man köper den via hans hemsida. Dock finns det ett smakprov på över en minut som går att lyssna på via youtube, kolla på klippet nedan. Groovy Potential är ännu en låt som kommer tillhöra 3rdEyeGirl.

Prince är även aktuell på Janelle Monáes kommande album, The Electric Lady, där han gästar på låten Givin Em What The Love.

Till mångas förtjusning gästade världsstjärnan Stockholm Music & Arts för bara någon vecka sedan. GAFFA var på plats och tyckte till om framträdandet:

"Den enklaste bedömningen att göra av det hela är därför är också den mest utnötta; hur udda hans låtval än må vara, hur annorlunda 3rdEyedGirl och mindre flexibla de än må vara gentemot NPG, så är även en aningen svajig Prince-spelning fortfarande en fantastisk upplevelse och uppvisning i musiklära ytterst få kan bjuda på eller ens nå", läs hela recensionen här.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA