x

Veronica Maggio: "Borde bryta mig in i studion"

Veronica Maggio: "Borde bryta mig in i studion"

Snart är allas vår popprinsessa Veronica Maggio tillbaka för att röra om i den svenska musikgrytan. Redan imorgon ger hon ut första singeln Sergels Torg och skriver på Facebook att hon hoppas lyssnarna ska både älska och spela sönder låten. Det var under söndagskvällen som sångerskan avslöjade om vad hon sysslat med under månader av offentlig tystnad: 

"Idag var med (nästan) allra största säkerhet sista dagen i studion efter ett och ett halvt års slit. Jag är helt uppe i varv och går runt och undrar om jag kanske borde bryta mig in i studion igen och bara göra om allt. Bara göra allt lite, lite bättre liksom. Jag ska försöka skärpa mig och istället lugna ner mig med dålig TV och falafel. Men snälla, om ni ändå skulle se mig inatt med en kofot i handen så har ni min tillåtelse att ge mig en snabb örfil. Då har jag antagligen tappat det helt och tänkt om", skriver hon på sin Facebooksida.

Nu är det två år sedan föregångaren Satan I Gatan kom ut och fick Sverige att än en gång falla för Veronica Maggio. Hennes tredje album innehåller bland annat den stora radiohitten Jag Kommer.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA