x

Sexstjärnig duo till Sverige

Sexstjärnig duo till Sverige

Systrarna CocoRosie har bokat in ytterligare två Sverigebesök i september och kommer spela både i Göteborg och Malmö. CocoRosie bestående av Sierra och Bianca Casady beskrivs som en folklig indieduo som producerar psykologiska och mystiska kompositioner. 

"Med en blandning av högtflygande röstspel, effektfulla beats och pianotoner är Bianca och Sierra Casady tillbaka. Senaste verket är producerat med hjälp av Björks Valgeir Sigurosson vilket återspeglas i soundet. De amerikanska systrarna har gått från melodier skapade på leksaker till att göra lekfull vuxen musik", skriver GAFFAs recensent Emelie Fredriksson om duons senaste album, som får sex av sex stjärnor. Läs hela recensionen här.

Sammanlagt har systrarna gett ut fem album, det senaste Tales Of A Grasswidow hade premiär i våras. CocoRosie gav ut debutalbumet La Maison De Mon Réve under 2004.

Så för er som har följt systrarnas musikaliska resa eller vill uppleva något nytt så spelar de på Pustervik i Göteborg den 5 september och på Babel i Malmö den 6 september.

Köp biljetter via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA