x

Videofrossa med Adventure Of

Videofrossa med Adventure Of

25 september släpper Dennis Tkacuk och Patric Julian i Adventure Of albumet Folie Á Deux. Videon till gruppens singel Evelyn kan ses längst ner i artikeln, men först ska vi kolla in vilka musikvideor Adventure Of anser vara något utöver det vanliga:

The Tough Alliance – First Class Riot

Vår generations kampsång och låten som varit ett soundtrack till våra liv sedan 2007. En minimalistisk skönhet som visar att man inte behöver stora produktioner för att framkalla känslor. Patric har texten "First Class Riot" intatuerat på sin arm, Dennis nöjde sig med att en gång skriva citatet på en lapp, som han stoppade i fickan.

Grimes – Oblivion

Grimes har gjort några av de snyggaste och coolaste musikvideor vi sett. Det självklara valet hade varit att välja den snygga Genesis dock vinner charmen i Oblivion flera gånger om. Ljuset i videon och det spontana i att bara sätta på sig ett par hörlurar och sjunga sin låt oberörd av allt folk (bortsett från den scenen där en man tvekar om han får gå framför kameran och hon vinkar förbi honom) är riktigt härligt.

The Sound Of Arrows – Into The Clouds

We plead the fifth.

Pato Pooh ft. Adam Tensta – Follow Me (Official Video)

För oss som kommer ifrån att sitta på knä en meter från TV:n med Nintendo-kontroller i handen så var denna låt ett självklart val. En sak vi alltid undrat är om Megaman alltid skriker när han har sån öppen mun som när han hoppar/faller. För i sådana fall lär det ju låta asroligt om man skulle höra honom varje gång skrika "Aaaaaaah" även fast han ibland kanske bara hoppar pyttelite.

Fatboy Slim – Praise You

En av de roligaste videorna vi sett där glädjen man kan känna genom dans och musik syns så sjukt tydligt. Det är så ogenerat, otajt och perfekt. 

Adventure Of – Evelyn


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA