x

Se lyric video till Veronica Maggios nya

Se lyric video till Veronica Maggios nya

Veronica Maggio är tillbaka för att återta sin plats på poptronen och har under veckan haft premiär för låten Sergels Torg. Nu finns det en tillhörande låttext-video, för alla dem som vill skråla med. Sångerskans fjärde skiva kommer ut i nästa månad och kommer gå under namnet Handen I Fickan Fast Jag Bryr mig.
I en intervju med tidningen Café berättar Veronica Maggio att den kommande fullängdaren är ett verk där hon velat visa sig sårbar.

– Jag kände att det skulle bli löjligt att upprepa festlåtarna på den skivan. Jag har velat åt en annan typ av energi den här gången, en mörkare energi. Det finns en hel del uppgörelser i texterna, där jag ställer både andra och mig själv till svars. Och jag har velat skriva lite vackrare, säger hon i samma intervju.

Veronica Maggio har under sina aktiva år på musikscenen gett ut tre stycken album. Debuten gjorde hon under 2006 med låten Dumpa Mig och gav samma år ut albumet Vatten Och Bröd. Två år senare kom Och Vinnaren Är... och därefter hyllade albumet Satan I Gatan som än en gång förförde hela svenska folket.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA