x

Susan Boyle i duett med Elvis

Susan Boyle i duett med Elvis

Sångerskan Susan Boyle tillhör nu ett fåtal artister som har fått spela in en duett med självaste Elvis. Det är till hennes kommande julalbum Home For Christmas, som hon har spelat in en ny version av låten Oh Come All Ye Faithful, skriver Contactmusic.

På låten sjunger hon alltså med själva kungen av rock, vars röst har kunnat läggas på i efterhand tack vare modern studioteknik. Och låten har hon tillägnat sin bortgångne far, som var ett stort Elvis-fan.

– Att kunna sätta en egen prägel på en jullåt känns fantastiskt roligt. När jag var liten och lyssnade på Elvis trodde jag väl aldrig att detta skulle kunna hända. Men teknologin är fantastisk, eller hur? Den här låten är till min pappa – och till Elvis, säger Susan Boyle till Contactmusic.

Susan Boyle blir i och med detta första brittiska artisten som gör en duett med Elvis. En annan sångerska som tidigare fått göra det är Celine Dion. Hon gjorde för några år sedan låten If I Can Dream där hon sjöng med Elvis i ett framträdande i TV-programmet American Idol.

Susans julalbum väntas släppas i slutet av november.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA