x

Bob Hund släpper långfilm

Bob Hund släpper långfilm

Som vi tidigare har skrivit auktionerade Bob Hund i somras ut allt från sin replokal. Det inkluderande även Thomas Öbergs smått legendariska trafikkon samt bandets alla instrument. Nu meddelar bandet att deras ständige följeslagare Martin Kann håller på och dokumenterar deras förehavanden och att de första inspelningarna skedde vid auktionen den 6 juli.

Det hela ska resultera i en dokumentär med klipp från liveframträdanden, med premiär under 2014, som fått namnet Billiga Lösningar Till Varje Pris.  Men om filmen kommer vara helt dokumentärt är inte solklart, det kan med Martin Kann vid rodret mycket väl bli en del fiktiva inslag, skriver Liza Berthelsen från Border i ett mejl. Och bandet själva skruvar upp förväntningarna med ett typiskt Bob Hundigt och intresseväckande uttalande.

– Det kommer bli som en blandning av I Huvudet På John Malkovich och Exit Through The Gift Shop.

För de som hängt med i Bob Hund-nyheterna på sistone vet att bandet annonserat ut två spelningar under samma rubrik som filmens titel. Spelningar som de får lov att göra med lånade instrument från The Ark. Och mycket riktigt, de två hänger ihop. Spelningarna på Far I Hatten i Malmö 4 och 5 oktober är nästa planerade inspelningsdatum. Så nu får med största sannolikhet The Arks instrument inte bara scentid utan också chansen att visa upp sig på film.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA