x

Nytt kapitel om Morrissey-biografi

Nytt kapitel om Morrissey-biografi

Turerna kring Morrisseys självbiografi har varit många och så sent som i förra veckan såg det ut som att boken inte skulle släppas alls. En meningsskiljaktighet mellan forne The Smiths-sångaren och bokförlaget Penguin Books skulle varit anledningen och Morrissey-fanzinet True To You skrev följande:

"Morrisseys självbiografi var tänkt att vara tillgänglig i hela Storbritannien den 16 september men en sistaminuten-oenighet om innehållet mellan Penguin Books och Morrissey ska ha orsakat en kollaps av hela satsningen. Inga recensionsexemplar var tryckta och Morrissey letar nu efter ett nytt förlag."

Men nu tillbakavisas de uppgifterna i ett nytt uttalande på sajten:

"Publiceringen av Morrisseys självbiografi ligger fortfarande hos Penguin Books. Kontraktet rör Storbritannien och Europa, men Morrissey har inget kontrakt med förlag för USA eller något att område. Morrissey och Penguin (UK) förblir fast beslutna att publicera inom de närmsta veckorna."

Så, håller ni andan medan det sista förbereds? Eller inväntar ni, precis som vi, det hela med ro och inväntar att ett fysiskt exemplar faktiskt finns tryckt?


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA