x

The Killers samlar sig med två färska spår

The Killers samlar sig med två färska spår

Den 11 november släpps Direct Hits med spår från bandets fyra studioalbum Hot Fuss (2006), Sam's Town (2006), Day & Age (2008) och Battle Born (2012). Med på plattan finns även två rykande färska spår. En av dem är nya singeln Shot At The Night som är producerad av Anthony Gonzales från M83. Bandets sångare Brandon Flowers tycker att tiden känns helt rätt för ett samlingsalbum.

– Det känns väldigt bra att ge fansen ett samlingsalbum med det som varit – lämna det, och gå vidare till nästa projekt, säger han i ett pressmeddelande.

Bandets skivbolag Universal släpper två specialversioner av den nya samlingsskivan. På Direct Hits Deluxe Edition gästspelar Calvin Harris med nya remixer av When You Were Young och Be Still. The Killers släpper även en Special Fan Deluxe CD som innehåller en dokumentär om deras karriär och en vinylskiva med alla spår från Direct Hits. Brandon Flowers är en flitig låtskrivare som har planer på att fortsätta ge ifrån sig hits.

– Jag skriver hela tiden, det är så naturligt för mig, men jag analyserar alltid vad jag har skrivit och då kan det hända att jag börjar tvivla, men jag är väldigt nöjd med de två låtar som vi kan lägga till på listan, säger han.

Lyssna på nya singeln Shot At The Night här:

Låtlista för Direct Hits:

1. Mr Brightside
2. Somebody told me
3. Smile if you mean it
4. All these things I've done
5. When you were young
6. Read my mind
7. For reasons unknown
8. Human
9. Spaceman
10. A dustland fairytale
11. Runaways
12. Miss atomic bomb
13. The way it was
14. Shot at the night
15. Just another girl

Deluxealbumet innehåller även:

16. Mr Brightside (Original Demo)
17. When you were young (Calvin Harris Remix)
18. Be still


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA