x

VIDEOPREMIÄR: Fjärilseffekten – Starka Nu

VIDEOPREMIÄR: Fjärilseffekten – Starka Nu

Södertäljetrion Fjärilseffekten har bara provat sina vingar i ett och ett halvt år men de har redan ett skivkontrakt med EMI. Bandet består av Hampus Blomberg, Anton Fernandez och Hannes Wiklund. Hannes berättar hur allt började.

– Vi har känt varandra hur länge som helst, jag tror att våra föräldrar träffades när vi skulle ha babysim när vi var små. Så det är ganska långt tillbaka. Sen träffades vi igen efter gymnasiet, och insåg att vi gillade exakt samma sorts musik. Och så satt vi och skrev lite låtar, men det var ganska tråkigt att sitta ensamma i en källare och skriva. Så vi kom fram till att vi måste spela med något band.

Första spelningen var som förband till popprinsessan Veronica Maggio på det lokala haket Klubb Molto i Södertälje. De hade turen att känna arrangörerna som tyckte att deras musik passade perfekt som uppvärmning. En annan viktig milstolpe var när de hamnade på P3 Stars topplista över Sveriges bästa osajnade låtar. Bandets managebolag Fantabolous Music som numera även är deras skivbolag hörde låten och blev genast intresserade. De har nu släppt två singlar. Dansa Som En Idiot kom ut under sommaren och nu är purfärska Starka Nu här. Så här beskriver bandet musikvideon.

– Musikvideon till vår nya singel Starka Nu spelades in i Södertälje med massor av vänner. Vi sprang runt hela stan en grymt fin sommardag och avslutade med ett massbad i Mälaren. Vi vill tillägna låten till våra vänner. Alla som lyfter oss när vi är nere och exploderar med oss när vi är på topp!Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA