x

Se Arcade Fire framföra tre låtar i skruvad video

Se Arcade Fire framföra tre låtar i skruvad video

Ny vecka innebär den här hösten såklart en ny dos Arcade Fire. Efter att genom graffiti spritt kommande skivan Reflektors namn, fått hjälp av David Bowie som kör och hintat om en det ena, en det andra i korta videosnuttar har tre nya spår nått ut till fansen. Det var under lördagens Saturday Night Live, på amerikanska TV-kanalen NBC, som gruppen för första gången spelade singeln Reflektor live. Men när programmet led mot sitt slut uppmanade programledaren Tina Fey tittarna att stanna kvar. Arcade Fire skulle bjuda på en special, och Fey förklarade att "det kommer bli konstigt". Hon hade rätt.

Under titeln Here Comes The Night Time drar Arcade Fire igång en färgsprakande, och väldigt kändistät, halvtimme. Tre låtar spelas under specialen. De inleder med Night och följer sedan upp med We Exist och Normal Person. Det hela ska vara inspelat på den mer eller mindre okända spelningen bandet gjorde på en salsaklubb i Montreal för ett par veckor sedan. Allt framför en uppklädd publik.

Och som sagt, det är kändistätt värre. Vi hälsas välkomna av Rain Wilson, hinner se James Franco klaga i telefon på att han hamnat i Montreal och får höra Michael Cera prata spanska. Hur många fler hittar du? Vi kan hinta om att du åtminstone borde upptäcka en irländsk sångare och skådespelare från såväl Den Där Mary, Baksmällan och Parks And Recreation. Hittar du fler?


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA